Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Abdullah Avcı'nın görevine son verilmesinin ardından A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için TFF ile görüşmeye başlaması ve bu durumun sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal tarafından da desteklenmesi camiada derin fikir ayrılıklarını da beraberinde getirdi.

Sarı-kırmızılı camianın ileri gelenleri, TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürmesini A Milli Takım'ın geleceği için değil Galatasaray'a yapılması planlanan bir operasyon olarak değerlendirdi.

Camianın önemli isimlerinden ve iki önceki seçimde Ünal Aysal ile başkanlık için yarışan Turgay Kıran, TFF'nin Galatasaray'a bir operasyon düzenlemek istediğini iddia etti.

"G.SARAY'IN ÖNÜNÜ KESMEK İSTİYORLAR"

Galatasaray'ın son dönemdeki yükselişini önlemek için TFF'nin Fatih Terim'e teklif götürdüğünü ifade eden Kıran, Ünal Aysal'ı da eleştirdi. TFF'nin Galatasaray'a karşı bir operasyon düzenlediğini vurgulayan Kıran, "Galatasaray, üç kulvarda da mücadele ediyor ve son iki sezondur futbol takımının başarıları ortada. Tek bir teknik direktör Fatih Terim mi kaldı, neden Ahmet değil Mehmet değil Terim? Bu sadece Fatih Terim'n dünya çapında bir teknik adam oluşu ile açıklanamaz. TFF sahabet basbayağı, başkalarının da yardımıyla Galatasaray'ın önünü kesmek istiyor, bunu planlıyor. Galatasaray oyuna gelmemeli" dedi.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın da Fatih Terim konusunda verdiği karardan dolayı eleştiren Kıran, "Şu anda büyük bir şaşkınlık içerisindeyim, her zaman profesyonellikten, kurumsallıktan bahseden Ünal Aysal, Fatih Terim'in TFF ile görüşmesine nasıl izin verebilir? İnanamıyorum. Bu işe kısa sürede dur demeliler. Benim tanıdığım Fatih Terim de zaten en kısa süre içerisinde gerekeni yapacak ve her zaman olduğu gibi Galatasaray'ın menfaatlerini düşünecektir" şeklinde konuştu.

sporx