Terim, özellikle yedek futbolcuları için yanlış kararlar verdiğini de sözlerine eklemişti.

Deneyimli teknik adamın 11'e sürmeyi planladığı 6 ismi sizler için derledik...

JIMMY DURMAZ

Onyekuru'nun Monaco'ya imza atmasının ardından kanat opsiyonu olarak transfer edilen Jimmy Durmaz, sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar sadece 108 dakika forma şansı bulabildi.

ADEM BÜYÜK

Galatasaray formasını sırtına geçirdiği her maçta takıma büyük katkı sağlayan ve sadece golleri ile değil mücadelesiyle de sarı-kırmızılı taraftarların alkışını alan Adem Büyük'e Fatih Terim tarafında şu ana kadar 190 dakika süre verildi.

TAYLAN ANTAYALI

Spor otoriteleri tarafından "Galatasaray'ı ileriye taşıyabilecek futbolcu olarak gösterilen Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı takımda şu ana kadar 1 dakika dahi forma giyemedi. Fatih Terim'in önümüzdeki süreçte Taylan Antalyalı'yı daha fazla kullanması bekleniyor.

EMRE TAŞDEMİR

Fatih Terim geçen sezon sıklıkla kullandığı Emre Taşdemir bu sezon pek de tercih edilmedi. Herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Fatih Terim tarafından kulübede oturtulan Emre Taşdemir, Yuto'nun silik performansı da göz önüne alındığında önümüzdeki süreçte daha fazla forma alması muhtemel. 

ŞENER ÖZBAYRAKLI

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ermesinin ardından Galatasaray'a imza atan Şener Özbayraklı da Fatih Terim tarafından tercih edilmeyen isimlerin başında geliyor. Öncelikli tercihini her zaman Mariano'dan yana kullanan Terim, Brezilyalı futbolcunun yetersiz performansına daha fazla tahammül etmeyecek.

MARTIN LINNES

Fatih Terim'in "haksızlık yapmışızdır" dediği isimlerin başında Martin Linnes ile geliyor. Kadro dışı kalmasına rağmen A Takım ile çalışmalarına devame eden Linnes, Ocak ayında takıma dönecek.

(Sporx)