Parma'da forma giyen genç futbolcu Dennis Man için Fatih Terim'in menajer Ion Becali'ye talimat verdiği öne sürüldü.

DENNİS MAN KİMDİR?

Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun aktardığı iddiaya göre menajer Ion Becali, Fatih Terim'in kendisiyle iletişime geçtiğini ve Dennis Man'in transferi konusunda talepte bulunduğunu belirtildi. Becali, "Fatih Terim, Parma'da forma giyen Dennis Man'i transfer etmek için ne gerekiyorsa yapmamı istedi. Terim, Man'i çok istiyor." ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki kanat oyuncusu, bu yıl başında 13 milyon euro bonservisle Parma'ya transfer olmuştu. Romanya Milli Takımı'nda şu ana kadar 12 maçta forma giyen genç futbolcu 2 gol attı. İtalya'da Serie B'de Parma ile bu sezon 6 maça çıkan Dennis Man, 2 kez gol sevinci yaşadı.

KEREM'İN SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Taylan Antalyalı, Christian Luyindama ve İsmail Çipe'nin sözleşmelerini uzatan Galatasaray'da iç transferde sıra Kerem Aktürkoğlu'na geldi.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; 900 bin TL garanti para ile A Takım'ın en az kazanan ismi olan Kerem'e, yeni transfer Berkan Kutlu'ya verilen 7 milyon TL ücret önerilecek.

2023-24 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan 23 yaşındaki futbolcunun ücretini iyileştirmek isteyen yönetim, serbest kalma bedeli olarak 15 milyon Euro'yu da kontrata yazarak oyuncunun değerini belirlemek istiyor.

(Futbol Arena)