Albayrak, Fatih Terim'in de onayıyla belirlenen oyuncuların menajerleriyle görüşmelere başladı.

LİSTENİN İLK ADAYI MAKSIMOVIC

Sarı kırmızıların kadrosuna katmak istediği ilk oyuncu Napoli forması giyen Nikola Maksimovic. 29 yaşındaki Sırp oyuncu, bu sezon İtalyan ekibinde 27 karşılaşmaya çıktı.

Maksimovic, daha önce Torino, Spartak Moskova ve Kızılyıldız takımlarında forma giydi. 1.93 boyundaki dev stoper, Sırp Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

İKİ GENÇLİK AŞISI

Galatasaray, Maksimovic'in yanı sıra iki genç ismi de listesine aldı. Fatih Terim'in Hoffenheim forması giyen Melayro Bogarde'yi scout ekibi aracılığyla izlediği ve çok beğendiği öğrenildi.

18 yaşındaki genç stoperin potansiyeline hayran kalan deneyimli çalıştırıcı, sezon sonu serbest konuma gelecek Hollandalı savunmacı için girişimlere başlanması talimatı verdi. Bu sezon Alman kulübü Hoffenheim'da 21 maça çıkan Bogarde, 3 asist kaydetti.

1.84 boyundaki stoper, oyun kurma özelliği, pozisyon bilgisi ve bire bir pozisyonlardaki özelliğiyle dikkat çekiyor. Hollanda'nın alt yaş milli takımlarında forma giyen Bogarde'nin, Ryan Babel'den takım hakkında bilgi aldığı belirtildi. Bundesliga ekibi Hoffenheim, genç savunmacıyı 2 sene önce Feyenoord'dan 360 bin € karşılığında kadrosuna katmıştı.

SON ADAY ADANA DEMİRSPOR'UN YILDIZI

CimBom'un, stoper listesindeki son adayı ise Adana Demirspor forması giyen Joher Rassoul.

Süper Lig'e çıkma hedefindeki Adana Demirspor'un yıldız stoperi Rassoul, sarı kırmızıların radarında. Bu sezon 30 maça çıkan Senegalli oyuncu, mavi şimşeklerde gösterdiği performansla belirleyici faktör oldu.

1.87 boyundaki Rassoul için Fatih Terim'in alınabilir raporu verdiği öğrenildi. 25 yaşındaki Rassoul'ün sözleşmesi 2022 yılında biterken, Abdurrahim Albayrak'ın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile transfer için görüştüğü iddia edildi. Başkan Murat Sancak'ın da Süper Lig'e çıkma yarışında olan takımın konsantrasyonunun bozulmaması için sezon sonunu işaret ettği öğrenildi.

(A Spor)