Kulübün önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında son derece kritik konular gündeme geldi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, teknik direktör arayışlarıyla ilgili olarak, Fatih Terim’le görüştüğünü, ancak bir sorun olduğunu dile getirdi.

Özbek, “Fatih hoca için Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’le konuştum ama Galatasaray konusunda kesinlikle izin vermeyeceğini bildirdi. Bunun üzerine geri çekilmek zorunda kaldık” ifadelerini kullandı. Her şeye rağmen kapı kapanmazken, yönetim kurulu üyeleri arasında Jan Olde Riekerink ismi ağırlık kazandı. Futbolcuların da çok istediği Hollandalı çalıştırıcıya her an yeni teklif yapılabilir.

Terim istifa ederse...

Bu gelişmeler ışığında bir başka seçenek daha mevcut, o da Fatih Terim’in istifası. Tecrübeli teknik adamın milli takımdaki görevinden ayrılması halinde Galatasaray’ın teklifini kabul etme ihtimali ortaya çıkacak. İşte bu yüzden Riekerink’in bir süre daha bekletilmesi gündemde. Son kararın önümüzdeki hafta içinde verilmesi bekleniyor.

Bir başka iddiaya göre ise Terim hem Milli Takım'ı hem de Galatasaray'ı çalıştıracak. 1 hafta içerisinde Galatasaray'ın teknik direktör sorununun çözülmesi bekleniyor.