Marcao’nun yanına potansiyeli olan ve uzun bir stoper arayan Galatasaray’da gündem Kim Min-Jae. Scout ekibi tarafından bulunan ve Avrupa’ya gelmek için Çin’deki takımıyla sözleşme uzatmayan 1.90’lık Güney Koreli stoper, Juventus ve Porto ile adı anılınca hemen hemen hiç bir futbolcunun yapmayacağı bir açıklama yaptı.

Jae, “Hala Avrupa'da oynamayı çok istiyorum. Bence her oyuncu büyük bir sahnede yarışmak ister. Kararım konusunda sağduyulu olmalıyım.” itirafında bulundu. 

Bu arada Fatih Terim, Jae için bizzat eski dostu Slaven Bilic’le temas kurdu. Bilic, kısa süredir çalıştığı Koreli oyuncunun Çin Liginin en iyi defans oyuncusu olduğunu söyledi.

Kendisini tutmak istediğini ancak oyuncunun Avrupa’da oynamak istediği için sözleşme yenilemediğini itiraf etti. 1-2 milyon euro gibi bir rakama kulübünün oyuncuyu bırakabileceğini, Jae’yi alırlarsa çok iyi bir seçim yapacağını deneyimli teknik adama aktardı.

BEŞİKTAŞLI MUHABİR GÖRÜŞMEYİ DOĞRULADI

Slaven Bilic'in bu konuşmasını kendisine çok yakın bir Beşiktaş muhabirine doğruladı. Bilic, “Fenerbahçe’ye mi geliyorsun? Seni kim aradı?” diye arayan Beşiktaş muhabirine, “Türkiye’den kimse beni aramadı. Ama Fatih hocayla sohbet ettik.” diye doğruladı.

(Fotomaç)