Galatasaray'da artık teknik direktör Fatih Terim'in taktik tahtasına ilk yazdığı isimlerin başında Wesley Sneijder geliyor. Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmada da Terim'in en kilit ismi Hollandalı yıldız olacak.

Hollandalı yıldızdan daha verimli yararlanabilmek için taktik anlayışında da değişikliklere giden ve zaman zaman tek forvet oynayan Fatih Terim, Bursaspor karşısında Sneijder'î yine hücumu beslemesi için orta sahanın önü ile forvet bölgesi arasında kullanmaya hazırlanıyor.

Ligin ilk haftasında oynanan Gaziantepspor maçında Burak Yılmaz-Didier Drogba ikilisinin arkasında görev yapan ve sarı-kırmızılı takımın hücum organizasyonlarında bir numaralı görevi üstlenen Sneijder, attığı golle de takımının galibiyetinde büyük pay sahibiydi.

Fatih Terim tarafından Bursaspor karşılaşmasında da forvetin arkasında oynaması beklenen Sneijder, ligin ilk haftasında Eskişehirspor'a 2-0 kaybeden ve savunma zaafları olan rakip karşısında önemli bir role sahip olucak. Hollandalı yıldız, savunma arkasına attığı bitirici paslar ve etkili şutlarıyla Galatasaray'ın ve teknik direktör Fatih Terim'in yine en büyük gol umutlarından biri.

Sporx