Galatasaray’da varsa yoksa Trabzonspor maçı... Teknik patron Fatih Terim, pazar günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın 11’ini kafasında büyük ölçüde belirledi. Sakatlığı nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Selçuk İnan, dün tedavisi için Florya’daydı. Doktorların yaptığı kontrollere göre, tecrübeli futbolcunun durumu çok ciddi değil ve Trabzonspor maçına yetişebilir. Konuyla ilgili bilgi alan Terim de, kadrosunu bu doğrultuda oluşturuyor.

Radikal değişiklik yok

Fernando’nun da cezalı olması sebebiyle orta sahanın merkezinde çok radikal bir değişiklik yapmak istemeyen Terim, bu bölgede Selçuk ve Donk’u birlikte oynatmaya hazırlanıyor. Hücum hattında da bir farklılık yok. İleri uçta Gomis, kanatlarda Feghouli ve Rodrigues, forvet arkasında da Belhanda görev yapacak.

Linnes mi, Mariano mu?

Savunmanın göbeği yine Maicon - Serdar Aziz ikilisine emanet. Sol bekte de Nagatomo şans bulacak. Ancak sağ bek konusunda bir kararsızlık söz konusu. Fenerbahçe derbisinde Mariano’nun cezası nedeniyle ilk 11’de sahaya çıkan Linnes, yine bu bölgenin 1 numaralı adayı konumunda. Ancak Terim, Mariano’nun hücum performansı nedeniyle Trabzon karşısında Brezilyalı oyuncuyu tercih edebilir. Son karar ise maç gününe doğru verilecek.

Haber Kaynağı: Fanatik