Galatasaray, Fenerbahçe’yi yenerek üst üste ikinci kez Süper Kupa’yı müzesine götürmek isterken, Teknik Direktör Fatih Terim, rakibin artılarını canlı bahis siteleri ve eksilerini masaya yatırdı.

Hücum felsefesinden vazgeçmeyerek 4-3-1-2 sistemi ile takımını sahaya sürecek olan deneyimli hocanın, 3 isme çok özel görevler vereceği ve bu yüzden onlarla toplantı yaptığı öğrenildi.

Terim, savunmada Eboue’den her zamankinden fazla dikkatli olmasını isterken, Fildişi Sahilli yıldıza Fenerbahçe’de hücumun sol tarafında oynayan etkili isim Sow’a karşı savunma görevlerini eksiksiz yerine getirmesini söyledi. Terim’in orta alanda üstünlüğü ele almak için ise Brezilyalı oyuncusu Melo’yu uyardığı belirtildi. Melo’dan ataklara da katılmasını isteyen tecrübeli hocanın, defansif sorunların azalması için de oyuncusundan fedekarlık beklediği kaydedildi.

Terim’in son olarak hazırlık kamplarının yıldızı Sneijder ile görüştüğü ve oyuncusuna pozisyon hazırlama, gol bölgesine sürpriz koşu ve duran toplarla ilgili bütün sorumlulukları yüklediği kaydedildi.