G.Saray’da Burak Yılmaz’ın yedek kalma süreci sonrası yeni bir kriz yaratılmaya çalışılırken aslında herşeyin Fatih Terim’in kontrol ve planı altında olduğu ortaya çıktı.

İmparator, Süper Kupa finaliyle birlikte yeni denemesini yaparken Devler Ligi sisteminin de son provasını yaptı. Emirates Cup’ta, Arsenal maçının ikinci yarısında da Terim bu sistemle başarıya ulaşmıştı. 4-2-3-1 sistemiyle oynayacak olan Terim, yeni sezonda sıklıkla bu canlı bahis siteleri sisteme başvurmayı planlıyor. Ancak 3 önemli golcüsü bulan G.Saray’da bu sistem 2 büyük silahın kulübede beklemesine neden oluyor.

"B PLANIMIZ ÇİFT FORVET OLACAK"

Bu nedenle de Terim, yapacağı operasyon öncesinde golcülerle biraraya geldi. Drogba, Burak ve Umut Bulut ile zirve yapan tecrübeli hoca, “Artık tek forvetli sistemi deneyeceğiz. Çoğunluklu bu sistemden vazgeçmeyeceğim. Bazı kolay maçlarda çift forvete dönebiliriz, yine B planı olarak skor üretemediğimizde bu taktiği alternatif olarak düşünebiliriz. Tek forvet oynayacağımız için kim formda ise onu 11’e alırım. Ona göre çalışın” dedi.

REKABETTEN KAZANACAK

Bu sözlerle Drogba, Burak ve Umut Bulut’a gözdağı veren Terim, yeni sezon öncesinde yapacağı uygulamayı kriz çıkmadan idare etmenin formülünü de buldu. Buna göre Drogba müthiş formuyla ön plana çıkarken gerek Emirates Cup, gerek Süper Kupa finalinde attığı gollerle 2 kupanın kahramanı oldu. Bu sistemle rekabet artacak ve G.Saray kazanacak.

Akşam