Spor Toto Süper Lig’de sezonun bitmesine iki hafta kala 10 puan farkla şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’da artık tek hedef Kadıköy’deki galibiyet özlemine son vermek.

Fenerbahçe’ye karşı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda son galibiyetini 22 Aralık 1999’da alan ve o maçtan sonra ezeli rakibiyle 13’ü lig, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 16 kez Kadıköy’de karşılaşan ve hiç kazanamayan Cim-Bom’da, Teknik Direktör Fatih Terim, futbolcularını ilginç bir şekilde motive ediyor. Sivasspor maçından sonra sevinç gösterilerinin abartılmamasını isteyen ve takıma sadece 1 gün izin vererek Fenerbahçe maçına oyuncularının iyi şekilde hazırlanmasını hedefleyen Terim, motivasyonun üst seviyeye çıkması için arşive girdi Neyine ve propaganda faaliyetlerine başladı.

DUYGUSAL SÖZLER

Tecrübeli teknik adamın, 14 yıllık süreçte oynanan maçların skorları ve bazı gazete küpürlerinden işe başladığı ve bunları tek tek oyuncularına gösterdiği öğrenildi.
Geçmiş yılların aksine Kadıköy’e bu kez stressiz çıkacak olan sarı-kırmızılı takımda oyuncuların rahatlığının önemli bir detay olduğunu düşünen Fatih Terim’in, galibiyeti çok istediği ve oyuncuların motivasyonunu artırmak için bu yola başvurduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılı teknik direktörün, “Şampiyon olmakla işimiz bitmiyor. Galatasaray’ı en iyi şekilde temsil etmeli ve unvanına yakışır bir sonuçla dönmeliyiz. Bu galibiyeti geçen sezon ellerini kalbine götürüp son maça bizi uğurlayan taraftarımız için istiyoruz” dediği ifade edildi.

Bu arada Galatasaray kafilesi geçen sezon olduğu gibi olası izdihamı ve yoğun ilgiyi dikkate alarak Balmumcu’daki bir otelde konaklayarak Kadıköy’e buradan geçiş yapacak.