Yoluna 3 kulvarda devam eden Spor Toto Süper Lig ve Devler Ligi için oldukça kritik bir haftaya girecek olan Galatasaray'da profesyoneller ise sezon sonu için transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Devre arasında değişimin ilk adımlarını atan ve sezon sonunda da ciddi değişiklikler yapması beklenen sarı-kırmızılılar, Akhisar Bld.'de parlayan Uğur Demirok için temaslara başladı.

Roberto Mancini'nin göreve gelmesi ile birlikte savunmaya yatırım yapan Galatasaray, sezon sonunda da Semih Kaya'nın yanına yerli bir takviye yapmak için atağa geçti. Devre arasında da yaptığı Serdar Aziz girişimleri ile niyetini belli eden Aslan, listenin ilk sırasına altyapılarında yetişen Uğur'u yerleştirdi.




ARENA'DAKİ MAÇTAN SONRA GÖRÜŞME

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan mücadele sonrasında yeşil-siyahlı ekibin yöneticileri ile temasa geçen Galatasaray, oyuncunun transferi için ilk teklifini yaptı. Şu anda oyuncunun kafasının karışmasından korktuğu belirtilen Akhisar yönetimi ise, sezon sonu için G.Saray'a transfer önceliği sözü verdi.

Ege temsilcisinde gösterdiği performans ile birlikte A Milli Takıma kadar yükselen Terim'in yeni prensi, İsveç ile oynanan özel maçta Ay-Yıldızlı formayı da sırtına geçirdi.  Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan başarılı savunmacı, bu sezon Akhisar'da 29 maçta forma şansı bulurken 4 de gol atarak skora da katkıda bulundu.


Sporx