Konuyla ilgili Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.

"Şimdi de Galatasaray maçı öncesi bir sürü spekülasyon yapılıyor. Boupendza’nın testi negatif olmasına rağmen oynatılmaması için pozitif çıkarıldı gibi, insan aklıyla alay eden spekülasyonlar. Ancak maalesef sahada alıcısının çok olduğu bir sözü doğru gibi lanse ediyorlar. Bunlardan muzdarip durumdayız. Açıklamayı yapıyoruz ama artık korka korka yapıyoruz. Biz bir sürü emek veriyoruz. Hatay medeniyetler şehri, hoşgörü şehri. Biz bu hoşgörüyü herkese bulaştırmak istiyoruz. Seyir zevki vermek istiyoruz."

'Türkiye'de test yaptırmak istiyor'

"Dün itibariyle bir açıklama yaptı Boupendza. Milli takımı yeni bitti zaten. Biz de oyuncumuzla görüştük. Oyuncumuz dedi ki ben de herhangi bir belirti yok. Daha önce geçirmişti biliyorsunuz. Ben Türkiye’ye gelip, Türkiye’de test yaptırmak istiyor. Şimdi onun mücadelesini veriyoruz."

"Gelip Türkiye’de test yaptırıp böyle bir şey varsa kamuoyuna açıklarız, biliyorsunuz Türkiye’de 17 futbolcusunun korona olup açıklayan tek takımız. Bundan da gocunmayız. Varsa onda böyle bir durum açıklarız, yoksa da çıkar Galatasaray maçında topunu oynar. Bizim böyle bir oyuncumuzu oynatmama diye bir derdimiz olabilir mi ? Biz de şu an ilk 5’te olup Avrupa’ya gitmek için hedef koymuşuz. Böyle bir hedefimiz varken nasıl olur da böyle düşünceler olur anlayamıyoruz."

Milliyet