Bunun üzerine Galatasaray taraftarı, yönetimin yaptığı açıklamalarda pasif kalmasına çok kızmıştı. Ancak perde arkasındaki yaşananlar göz ardı edilmiyor...

"BİTİGEN'İ DEVRE DIŞI BIRAKTIK"

Gelen bilgilere göre Galatasaraylı yetkililer, bir TFF yöneticisiyle birebir görüşmelerde bulundu Sarı-kırmızılı kulübün aldığı cevap da şu şekilde:

"Gaziantep FK maçındaki kötü hakem performansını MHK, yayıncı kuruluşta söyledi. Biz de Abdülkadir Bitigen'i şu an devre dışı bıraktık. 3 hafta maç alamadı. Bu hafta da alamayacak. Önümüzdeki maçlarda kaderini ise TFF verecek. Diğer karşılaşmalardaki kararlar gri poziyonlar." dedi. Galatasaray'ı bilgilendiren bu yöneticinin Yusuf Günay olduğu tahmin ediliyor.

ERDEN TİMUR, HAKEMLER HAKKINDA NE DEDİ?

Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı Mert Hakan'ın Galatasaray beğenisi Fenerbahçelileri kızdırdı

"En ufak hata da olsa, farklı bir konu da olsa dile getirmem doğru değil. Bu bundan sonra hata olmayacak değil. Oyuncular şunu da soruyor, hep böyle mi hakemler? Elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tabii ki daha da farklı çabalar olması, daha da sert tepki vermek gerektiğinde sonuca fayda edecekse veririz. Sonuca fayda etmeyecek bir şey kendini kurtarmaktan başka bir şey değil. Taraftar hep samimiyet arasın. Herkes samimiyet arasın. Samimiyet sonucu değiştirecek mi derseniz, bağırmak sonucu değiştirecek mi? Tepki gösterilecek zamanlar olabilir. Farklı yollar da deneyebiliriz. Federasyon da daha yeni. Onlar da özeleştiriler yapıp değiştirmeye, dönüştürmeye çalışıyorlar. Onlara zaman vermemek de doğru değil. Geleceği de etkiler. Her şeyin belli bir süreden sonra sonucunu göreceğiz. Olumlu ve ya olumsuz." şeklinde konuştu.