TFF icra kurulu liglerin 1 ay ertelenmesi yönünde karar aldı. TFF başkanı Nihat Özdemir, Gençlik ve spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu şekilde görüş bildirecek. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Federasyon başkanlarını dinleyeceğiz. Onların da bu süreçte çok fazla çalışması gerekiyor. Ne tür çalışmaları olduğunu konuşacağız. Gündemimizde pek çok konu var. Süreci konuşacağız."

Ankara'da KYK Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil katılım gösterdi. 

Milliyet'in son dakika geçtiği habere göre Türkiye'de tüm ligler ertelendi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Futbol, Basketbol, Voleybol Federasyonlarımızın Başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanımız ile saat 13:30’da bir araya gelerek Koronavirüs salgınına yönelik süreci değerlendireceğiz. Federasyon başkanlarını dinleyeceğiz. Onların da bu süreçte çok fazla çalışması gerekiyor. Ne tür çalışmaları olduğunu konuşacağız. Gündemimizde pek çok konu var. Süreci konuşacağız. Süreci konuşacağız. İnanıyorum ki anlamlı, verimli bir toplantı olacak. Gündemimizde birçok konu var.

Detaylar geliyor...

Fanatik