Fenerbahçe’nin devrede olduğu iddia edilen Mert Hakan ve Emre Kılınç’ın Galatasaray’la ön protokol imzaladıkları haberleri üzerine TFF soruşturma başlattı. Yapılan soruşturma kapsamında Mert Hakan’ın menajeri Erkan Afacan’dan bilgi talep edildi. Sivasspor’un bilgisi dışında böyle bir görüşme yapıp yapmadığı soruldu.

Afacan iddiaların gerçek olmadığını TFF’nin kurallarını bildiğini, oyuncusunun ceza almasına ya da kendisinin lisansını kaybedecek bir hamlede olmayacağını iletti. Galatasaray kulübü de Mert Hakan’la ya da menajeriyle yapılan bir görüşme ya da imzalanan bir protokol olmadığını TFF’ye iletti.

MERT HAKAN YANDAŞ KİMDİR?

Mert Hakan Yandaş, 19 Ağustos 1994 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 2006 yılında Bursa Güven takımında futbol hayatına başlayan Mert Hakan Yandaş, 2011 yılında Yeşil Bursa'ya transfer oldu. 2012 yılında Oyak Renault, 2013 yılında Altınordu ve bir dönem Tire 1922 Spor'da kiralık olarak forma giydikten sonra Menemen Belediyespor'a transfer olan Mert Hakan Yandaş, 86 bin Euro bedelle Sivasspor kadrosuna dahil olmuştur.

1,74 boyundaki sağ ayağına hakim oyuncu, on numara mevkisinde forma giyiyor.

Kaynak: Fotomaç