2 Haziran 2015’te Siyah-Beyazlı renklere imza atan deneyimli teknik adam ile yollar ayrılıyor...

Karar bugün Bursa maçından sonra açıklanacak.

Fanatik'in haberine göre; ilk iki sezonunda Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşayan, geçen yıldan sonra bu yıl da zirvenin uzağında kalan Şenol Güneş’in Beşiktaş ile yolları ayrılıyor.

Deneyimli teknik adam ile Başkan Fikret Orman’ın arasının iyi olmadığı, biriken sorunların tarafları ayrılık noktasına getirdiği bildirildi.

Kamuoyu önünde iki taraf uyumlu bir çalışma ortamı olduğunu söyleyen açıklamalar yapsa da kapalı kapılar ardında durumun çok farklı olduğu, sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

MİLLİ TAKIMLA ANLAŞTI İDDİASI

Demirören Holding'in sahibi olduğu Milliyet Gazetesinin iddiasına göre ise; TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğü için tecrübeli teknik adam Şenol Güneş ve kulübü Beşiktaş ile anlaşma sağladı. Taraflar arasında anlaşma sağlanırken resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor.

İki takımı aynı anda çalıştırma konusunda Şenol Güneş'in henüz son kararını vermediği öğrenildi. Türkiye Futbol Federasyonu ise tecrübeli teknik adamın Mart ayında oynanacak olan Moldova ve Arnavutluk maçlarında takımın başında olmasını istiyor.

Beşiktaş'a yakınlığı ile bilinen Beyaz TV muhabiri Sercan Dikme de 66 yaşındaki deneyimli hocanın sezon sonuna kadar hem Beşiktaş'ı hem de Milli Takım'ı çalıştıracağını daha sonra da sadece Milli Takımın başında olacağını iddia etti.

ÇEBİ'DEN SONRA...

Şenol Güneş’in özellikle Beşiktaş’a gelmesinde büyük katkısı olan Ahmet Nur Çebi yönetimden ayrıldıktan sonra kendisini yalnız hissettiği ve yönetimden gereken desteği göremediği için sıkıntılı olduğu gelen bilgiler arasında.

Bugün Bursa ile Vodafone Park’ta kritik bir mücadeleye çıkacak olan Siyah-Beyazlılar’da kararın, karşılaşmanın ardından açıklanacağı bildirildi.

2 GÜN ÖNCEKİ HABERİMİZ...