Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle elde edilecek tüm hasılatın Soma'daki faciada hayatlarını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine aktarılacağı final maçı öncesi bugün bir organizasyon toplantısı düzenlendi.
 
TFF Profesyonel Kurul Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi Arif Koşar başkanlığında yapılan toplantıya, TFF Genel Sekreteri Prof. Dr. Emre Alkin, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Haker, Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve TFF'nin ilgili müdürleri katıldı. Toplantıda Manisa Emniyet Müdürlüğü'nden Spor Güvenliği Şube Müdürü Erkan Dülger de yer aldı.
 
Toplantıda alınan kararlar şöyle;
 
"TFF Süper Kupa Finali biletleri 8 Ağustos Cuma günü internet üzerinden kısıtlı sayıda satışa çıkacak.
 
Bilet fiyatları Kale Arkaları için 75 TL, Maraton ve Kapalı Tribün biletleri için ise 150 TL olarak belirlendi.
 
Final maçında TFF tarihinde ilk defa Protokol tribünü koltukları konuklara satılacak. Finali izleyecek tüm protokol tribünü konukları bilet başına 250 TL ödeyecek.
 
Biletler TFF.org ile Manisa ve civar il ve ilçelerde kurulacak gişelerde satılacak. Konuyla ilgili detaylı açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak.
 
Fenerbahçe taraftarları Tarzan ve Gediz tribünlerinde, Galatasaray taraftarları ise Kapalı Tribün ve Spil Tribünü'nde oturacak."