Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Tokatspor mücadelesinin Antalya’da oynanması konusundaki ısrarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, konu ile ilgili Futbol Federasyonun’dan yanıt bekliyor. 14 Ocak’taki maç için daha önce de federasyona başvuru yapan Galatasaray olumsuz yanıt almıştı.

8 Ocak’ta antalya’da kampa girecek olan Galatasaray, İstanbul’a dönmeyip karşılaşmayı Antalya’da oynamayı düşünüyor.

Öte yandan Galatasaray’ı zorlu bir maç trafiği bekliyor. Sarı kırmızılılar 20 günde 4 Ziraat Türkiye Kupası ve 2 Spor Toto Süper Lig olmak  üzere 6 maç oynayacak. 14 Ocak’ta Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Tokatspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, 19 Ocak’ta Antalya’da Medical Park Antalyaspor ile mücadele edecek.

Maçlar sırasında Antalya kampına da devam edecek olan sarı kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası 3.maçında 23 Ocak’ta Elazığspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Teknik direktör Roberto Mancini, Elazığspor maçından sonra Antalya’ya dönülüp dönülmeyeğine ise henüz karar vermedi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de ikinci yarının ilk maçında 26 Ocak’ta Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. 30 Ocak’ta yeniden Ziraat Türkiye Kupası’na dönecek olan sarı kırmızılıların rakibi yine Elazığspor olacak.

Galatasaray’ın 20 günlük zorlu takvimi 2 Şubat’ta İstanbul’da oynayacağı Bursaspor maçıyla son bulacak.