Galatasaray'a karşı İstanbul'da oynayacaksınız? İstanbul'daki atmosfer hakkında ne düşünüyorsun?

''BAŞARISIZ OLABİLİRİZ''

"Çılgınca. Evet bu maç çok heyecanlı olacak. Biz de o maçı bekliyoruz. İyi oynamalıyız. Taraftarların rakibimize yardım etmek için ellerinden geleni yapacağını biliyoruz. Akıllıca ve inançlı oynamalıyız. Soğukkanlı olmamız gerekiyor yoksa başarısız oluruz. Akıllı olmazsak oyunumuzu oynayamayız. Duygularımızı kontrol etmeli ve sorumluluk almalıyız"

''GALATASARAY'A KARŞI KAZANMAMIZ İMKANSIZ''

"Çok tehlikeli bir takımla oynayacağız. Üst düzey performans göstermemiz gerekiyor. Yüzde 60'ımızla deplasmanda Galatasaray'a karşı kazanmamız imkansız"

''FALCAO'YA MÜDAHALE EDEMEZSİNİZ''

"Güçlü yönü ne bilmiyorum (Gülerek) Konuşamam. Marquinhos, Kimpembe ve Diallo'ya bu tarz oyuncuların yapacağı her şeyi önceden bilemeyeceğimizi söyledim. Siz bir şey yapacağını tahmin ettiğinizde o başka bir şey yapabilir. Çok kaliteli bir oyuncu, çok dikkatli olmalıyız. Falcao'ya ağır çekimde müdahale edemezsiniz. Dünyanın her tarafından oyuncuları olan bir takım ve bu oyuncular da mücadeleye alışıklar.

"Ben bu takımın İstanbul'da yüksek seviyede top oynayacağına inanıyorum. Takım arkadaşlarıma da söylediğim gibi maçın sonucunu önceden tahmin edemezsiniz. Ama oyuna hazırlığınızı ve konsantrasyonunuzu kontrol edebilirsiniz. Bunu yapmaya çalışacağız ve maçın sonunda gülen taraf kim olacak göreceğiz"

Sporx