Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın Tokat'a ilk defa gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Sahada maçın zevkini çıkarmaya çalışacağız ve karşılaşmayı kazanmak için mücadele edeceğiz. Galatasaray'ı Tokat'a yakışan şekilde ağırlamamız gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Galatasaray'da birçok as oyuncunun Tokat kafilesinde yer almadığının belirtilmesi üzerine Şahan, "Tokat'a gelecek kadronun içinde dünyaca ünlü yerli ve yabancı futbolcuların olmaması bizi üzdü. Özellikle Drogba, Sneijder, Burak ve Selçuk gibi dünyaca ünlü futbolcuları Tokat'ta görmek isterdik, gelmemelerine üzüldük. Onları görmek için stada gelecek gençlerin ve çocukların hayal kırıklığı yaşayacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

Tokatspor'da yarınki maç öncesi Recep Yaşar'ın sakatlığının devam ettiğini belirten Şahan, "Yoğun maç programımızda yer verdiğimiz futbolcularımızdan dinlendirmek istediklerimiz var. Aramıza yeni katılan futbolcularımıza maçta belli bir süreliğine veya banko olarak şans vermeyi düşünüyorum" dedi.

Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda eleme turlarında sergiledikleri performansı bundan sonraki tüm maçlarda sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.