Ayrıca tüm as kadronun özellikle Dragba'nın Tokat'a gelerek hemşerilerimizin görmesine vesile olurlarsa mutlu olacağımızı dile getirdik" dedi.

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz grup takımlarından Tokatspor'un kulüp başkanı Emin Yılar, açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupasında, Tokatspor'un gruplara kalmasının takdirle karşılandığını söyleyen Yılar, "Görünen şu ki, tesadüfen, şansla Tokatspor buraya gelmedi. Son Elazığspor maçında Tokatspor'un ne kadar yürekli, fedakar ve başarılı olduğunu hep beraber gördük" dedi. Kupada yarın akşam ki Medical Park Antalyaspor karşısından aynı başarıyı göstermek istediklerini belirten Başkan Yılar, "Gönül muhakkak ki galibiyet istiyor. İnşallah yarın Antalya'dan 3 puan alır takımımız Konya'ya lig maçında döner. Ama daha öncede söyledim, hiç bir zaman hayal kurduk ama hayalperest olmadık. Antalyaspor güçlü bir takım, iyi bir ekipler. Lakin biz onların karşısında ezilmeden bu maçı çıkıp aslanlar gibi oynayacağız. Ben teknik kadroma ve futbolcularıma güveniyorum" diye konuştu.

"BİLET SATIŞINDA SIKINTI YOK"


Ziraat Türkiye Kupasında 5 Şubat'ta kendi sahalarında Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Yılar, bu maçın biletlerinin hızlı bir şekilde satıldığını söyleyerek, şöyle konuştu: "Galatasaray bilet satışlarında hiç bir sıkıntı yok. Maç gününe kalmadan Galatasaray biletleri bitecektir. Yaklaşık 6 bin bilet açık tribün için yapıldı. Şu ana kadar 4 bin bilet satıldı. Yani 2 bin civarında bilet kaldı elimizde. Kapalı tribün içinde toplamda 900 bilet basıldı, bunlardan 750'e yakını satıldı"

"DAVETİYE GÖNDERDİK"

İstanbul'da oynanan Galatasaray-Tokatspor karşılaşmasının devre arasında sarı kırmızılı yöneticiler ile Tokat Valisi Mustafa Taşkesen ve kendilerinin görüştüğünü söyleyen Başkan Yılar, konuşmasını şöyle tamamladı:
"Sayın Valimiz Tokat'ta ki maçı, bir sosyal sorumluluk projesi gibi düşünün. Tokat'a gelirken as oyuncularınızda bulunsun ki insanlar görmek istiyorlar' dedi. Özellikle Drogba vurgulandı. Galatasaray yöneticisi Lütfi Arıboğan şöyle yanıt verdi. 'Kesinlikle sayın valim doğru diyorsunuz. Buraya bütün takım gelecek. En azından 90 dakika oynamasalar bile, belli bir süre takım içerisinde görülecekler' Bizim aldığımız bilgiler bu şekilde. Daha önceden biz davetiye göndermiştik Galatasaray yönetimine. Tokat'ta ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmiştik. Ayrıca Galatasaray kulübüne, bu sosyal etkinlik projesi dahilinde takımın as oyuncularını getirip burada hemşerilerimizin görmesine vesile olurlarsa mutlu olacağını dile getirdik"

Mustafa TURAPOĞLU, Tokat-DHA