Tokatspor Kulübü Başkanı Emin Yılar, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Galatasaray ile önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "Galatasaray Kulübünden Drogba gibi as oyuncularını getirmeleri konusunda ricada bulunduk" dedi.

Yılar, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Kupası'nda 5 Şubat Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edeceklerini anımsattı. Bu maçın Tokatspor açısından önemine dikkati çeken Yılar, Galatasaray maçı öncesinde şehirde bayrak asan ve karşılaşmayla ilgili organizasyon yapan kimse olmadığını ifade ederek, "Herkes durgun, sanki ölü toprağı serpilmiş gibi bir pozisyon var" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Yılar, şunları söyledi:

"Biz Tokatspor'u ön planda nasıl tutarız, bununla alakalı mücadelemizi yapacağız. Tahmin ediyorum maç günü stat kapasitesinden daha çok seyirci gelecek. Organizasyonu yapmaya çalışıyoruz. İnşallah mahcup olmayız. Galatasaray Kulübünden Drogba gibi as oyuncularını getirmeleri konusunda ricada bulunduk."

Transferin son günü olduğuna işaret eden Yılar, "Aksilik olmazsa kulübümüze 6 oyuncu katacağız. Akşam saatlerinde oyuncuları kadromuza katmış olacağız. Yaptığımız transferlerden 1-2'sini maç kadrosunda göreceğimiz kanaatindeyiz" dedi.