Sezona 3'te 3 ile başlayan Galatasaray'ın 4 gollü yüzü eski, performansı yeni yıldızı Tolga Ciğerci, Sözcü Gazetesi'ne konuştu. 

Gollerinin kendisini şaşırtmadığını ifade eden Tolga, “Sürpriz farklı bir şey. Bugünler için hep çalıştım, çalışmayada devam edeceğim. Önemli olan takım. Gol attığın zaman biraz daha güven gelir. Top bazen girmeyebilir. Bu da normal, futbolda her şey olabilir. Belki gelecek hafta gol atamam. Benim için önemli olan takıma yardım etmek, performansımla takımla beraber kazanmak” dedi.

“HOCA BANA GÜVEN VERDİ”

“Gol krallığında iddialı mısın” sorusuna “Ben işçiyim abi, işçiyim… Golleri de atmaya devam edersem benim için bonus olur” yanıtını veren gurbetçi oyuncu, “Gomis'le gol krallığı şakalaşması olmadı. Biz ciddiyiz, ciddi  olarak maçlara başlıyoruz. Kim golü atarsa atsın en önemlisi takım olarak performans gösterelim, ondan sonra her şey kendiliğinden gelir” ifadelerini kullandı.

Tolga, Tudor için de “Ben idmanda kendimi gösteriyorum, hoca da bana o güveni verdi. Güvenine karşılık vermek istiyorum” diye konuştu.