Skorer TV'ye konuşan Kafkas'ın verdiği demeçler:

"KULLANDIĞI KELİMLERİ BİLEREK KONUŞMALI"

"Yusuf Demir'le ilgili özellikle genç milli takımlarda gerekli girişimleri yapmıştık. Ben, Nedim hoca, Güngör hocamız ilgilendik. Biz kendisini davet ettik, elimizde belgeler de mevcut. Bunu konuşurken dikkatli ve özenli konuşmak lazım. Ben Ümit Milli Takım teknik direktörlüğüne başladığım zamanda da Yusuf Demir, Avusturya Ümit Milli Takımı’nda forma giyiyordu. Bizim Yusuf Demir'i o vakitlerde Ümit Milli Takımına almamız söz konusu değildi. Kurallar izin vermiyordu. Yusuf Demir'in bir tercih yapması gerekiyordu. Ya Türkiye Milli Takımı'nı seçecekti ya da Avusturya Milli Takımı’nı. Aralara başka kişiler girip başka ifadeler söylediği zaman işin boyutları başka yerler gidiyor. Okan Buruk benim arkadaşımdır. Kullandığı kelimelerin nereye gittiğini bilerek konuşması lazım bu konularda ben bu kadar söyleyeyim."

"EĞER İLERİ GİDERSE CEVABI VERİRİM"

"Eğer Okan Buruk ileri giderse ben de cevabını veririm. Çünkü buradaki genç milli takım hocaları ve biz çok emek veriyoruz ve az imkanlar ile bunları yapmaya çalışıyoruz. Onun için doğru konuşmak, doğru bilgiler vermek gerekiyor. Ben saygı duyuyorum. Oyuncu, Avusturya Milli Takımı’nı tercih etmiş olması onun tercihi fakat biz Yusuf Demir'le ilgili gerekli özeni gösterdiğimizi biliyoruz."

Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır! Kulüpler Birliği'nde Dursun Özbek ve Erden Timur'a tavır!

"HOFFENHEİM'DA ÖNEMLİ BİR OYUNCU VAR"

Mesela Hoffenheim'da çok önemli bir futbolcu var. O da Alman Milli Takımlarında oynuyor. Kendisiyle gidip görüşeceğim. Bizi seçmesi için elimden geleni yapacağım. Yusuf Demir hakkında ilgili hocaların bana söylediği eksik bırakılmış bir konu yok. Başka futbolcular konusunda belki olmuş olabilir ancak Yusuf Demir için elimizden geleni fazlasıyla yaptık." ifadelerini kullandı.