Kafkas, yabancı statüsünde sayılan Galatasaray'ın yeni transferi Yusuf Demir hakkında: "Kendi açımızdan bir şeyleri atlatabilmiş olsak şunu söyleyebilirdim: 'Bu bizim hatamız. Özür dileriz.' Fakat Yusuf Demir'le ilgili böyle bir durum söz konusu değil. Oyuncunun tercihi ile ilgili bir durum söz konusu." dedi.

ŞENOL GÜNEŞ NE DEDİ?

A Milli Takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş, konuyla ilgili: "O zamanlar 16-17 yaşındaydı, zaten Avusturya Ümit Milli Takımı'nda da devamlı oynuyordu. Avusturya Milli Takımı'nı seçti. Avusturya'ya gidip Mert Müldür'ü aldım, Yusuf'u neden almayayım fakat o tercihini yapmıştı. Avusturya, Ercan Kara ile birlikte Yusuf Demir'i de aldı." ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..." Rasim Ozan Kütahyalı'dan sert yorumlar: "Paralı köpekler..."

EMRE BELÖZOĞLU'NDAN FARKLI YORUM

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu:

"Yusuf Demir kural değiştikten sonra geldiğinden dolayı kurala bağlı bir durum. Bunu benim değerlendirmemin bir kıstası yok. Fakat bir oyuncu Türk'üm diyorsa, Türk statüsünde oynamalıdır. Bu benim kendi fikrim. Mesut Özil de aynı şekilde belirli bir seneden önce bu kural geldiğinden dolayı Türk statüsünde oynayabiliyor. Yusuf'un özelinde kounuşacak olursak Galatasaray'ın iyi bir transfer yaptığını düşünüyorum." dedi.

(Milliyet)