AA muhabirine açıklamalarda bulunan Kafkas, İshak Doğan'la ilgili  kendilerine şu ana kadar bir transfer teklifi gelmediğini belirterek, "İshak'ın  adının transferde anılması bizi hiçbir şekilde rahatsız etmiyor. Aksine gurur  veriyor. Bize bir teklif gelirse oyuncumuzun önünü açarız. Her futbolcu,  Galatasaray, Beşiktaş veya Fenerbahçe'de oynamak ister. Bir teklif olursa kulübün  menfaatleri doğrultusunda her oyuncumuz ayrılabilir" diye konuştu.

Genç oyuncunun adının transfer söylentilerine karışmasından  etkilenmeyeceğini anlatan Kafkas, "İshak'ın kafasının karışması konusunda hiçbir  endişem yok. İshak aklı başında bir oyuncu. Transferin olacağı varsa olur. Biz  zaten İshak'la ilgili gerekli şeyleri söylüyoruz. İshak gibi her oyuncumuzun  önünü açmaya hazırız. Transfer olacaksa bizden tarafa bir problem yok"  ifadelerini kullandı.

"Biz her şeye açığız"

Daha önce Galatasaray'dan kiralandığı açıklanan Kamerunlu savunma  oyuncusu Dany Nounkeu hakkında konuşmak istemediğini vurgulayan deneyimli teknik  adam, "İmza olmadan bir şey söylemek veya bir açıklama yapmak istemiyorum. Bu  konuda yetkili arkadaşlarımız gerekli açıklamayı yaparlar. Biz sadece  çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde görüş belirtti.

Tolunay Kafkas, devre arası transfer çalışmalarının sürdüğünü dile  getirerek, "Biz de başka takımlarda oynayan futbolcuları transfer etmek  istiyoruz. Herkes transfer yapmak istiyor ama hiçbir kulüp oyuncusunu bırakmaya  yanaşmıyor. İki kulübün menfaatleri doğrultusunda bir takım takaslar olursa ve  oyuncular bu işe 'evet' derse neden olmasın. Biz her şeye açığız" dedi.

Transferde 5 farklı bölgeye oyuncu baktıklarını kaydeden Kafkas,  "Stoper, santrafor, kenarlara ve orta sahaya transfer yapmak için çalışıyoruz.  Oyuncu transfer etmek istiyoruz ama bu çok kolay iş değil. Umarım istediğimiz  oyuncular gelir ve biz de ikinci devreye daha sağlıklı gireriz" şeklinde konuştu.