Bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Hırvat futbolcu Stjepan Tomas, Igor Tudor'un Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olmasıyla alakalı açıklamalarda bulundu.


Radyospor'a açıklamalarda bulunan eski Hırvat futbolcu Tomas, Tudor'un Galatasaray'da başarılı olabileceğini ve bunu temenni ettiğini söyledi. 

"Şu anda İzmir'deyim. Galatasaray teknik heyetinde çalışmak gibi bir durum şu an itibariyle yok. Şu an olmaz. Ancak tabi ilerleyen dönemlerde ne olur bilinmez ama şu an itibariyle yok.Galatasaray'da çalışmak büyük bir onur, mutluluk verici tabi ki. İlerleyen zamanlarda olursa neden olmasın ama şu anda yok."

"Karabük'te başarılı oldu bir Tudor var. Süper Lig'e çıkan, yeni bir kadro kurulan takımda bana göre iyi iş yaptı. Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'a karşı büyük maçlar kazandı. Galatasaray bir fırsat onun için. İnşallah 1.5 sene içinde başarılı olacak."

"Tudor ile zaman zaman konuşuyorum. Ancak daha önceden Galatasaray'la görüştüm şeklinde bir açıklaması olmadı bana. Galatasaray'la anlaştıktan sonra kendisine mesaj attım, kutladım. Yardımcılarıyla ilgili Hırvatistan'da bir ekibi var. Kondisyoneri vardı. Benim duyduğum kadarıyla Ayhan Akman da orada kalacak."

"Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü Igor Tudor büyük bir isim. Uzun yıllar İtalya'da oynadı. Orada çok iyi arkadaşları var. Conte şimdi antrenör ve sürekli Conte ile görüşüyor. Orada bağlantısı var. Beraber oynadılar, hala çok iyi arkadaşlar. Tudor karizmatik bir teknik direktör. Çok iyi duruşu var. Pozitif, enerjisi yüksek bir insan. İnşallah Galatasaray'da başarılı olur. Mutlu eder taraftarları."