2 yerli kanat isteyen ve Olcan Adın’la söz keserek Trabzon’dan haber bekleyen sarı-kırmızılılar, İsveç Milli Takımı’nın da formasını giyen 25 yaşındaki oyuncuyu kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal’ın “2 yerli kanat oyuncusu almak istiyoruz. Olcan Adın ve Gökhan Töre’yle görüşüyoruz” açıklamasının ardından ilk adım Olcan için atıldı ve milli oyuncuyla el sıkışıldı. Bordo-mavililere de 2 milyon Euro+1 oyuncu teklifinde bulunan Aslan, kulübünden gelecek cevabı bekliyor ve transfer gününün son dakikasına kadar da bu isimden vazgeçmeyecek.

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Gökhan Töre içinse Cimbom, milli takım kampında yaşanan olaylar sonrası frene bastı. Karıştığı olay üzerine araştırmalarda bulunan G.Saraylı yöneticilerin, 22 yaşındaki kanat oyuncusunu almaktan vazgeçme noktasına geldiği öğrenildi.

2 yerli kanat oyuncusunun da yerli olması için tekrar gaza basan sarı-kırmızılıların listesinde ise Töre’nin alternafi olarak şu an 2 aday var. Bunlar Erkan Zengin ve Jimmy Durmaz. Es-Es’in Erkan için 5 milyon Euro bonservis istemesi ve çok ofansif bir oyun anlayışına sahip olması 28 yaşındaki oyuncunun ismini 2. sıraya düşürdü.

Şimdi Cimbom’un lisetsinde ağır basan isim G.Birliği formasıyla geçen sezon oynadığı futbolla göz kamaştıran Jimmy Durmaz. Türk pasaportu olan ve aynı zamanda İsveç Milli Takımı’nda oynayan 25 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılı yetkililer tüm imkanları seferber edecek. 

Vatan