Toroğlu, A Spor'da yaptığı değerlendirmelerde Mustafa Denizli'yi hedef alırken; "Galatasaray, 'koydum çayıra, Mevlam kayıra' diyor. Bir şekil yok. Ne sahada takım var, ne kenarda teknik adam var" dedi.

Denizli'nin kadro ile ilgili yaptığı açıklamalara da tepki gösteren yorumcu, Hamzaoğlu sonrası Galatasaray'ın 'ruhunu' kaybettiğini söylerken; "İnsanları nasıl aptal yerine koyuyorlar. 'Elimdeki kadro bu' diyorlar. Bu kadro geçen sene 3 kupa aldı. Galatasaray Hamzaoğlu ile mücadele ediyordu, Mustafa Denizli ile beraber ruhunu kaybetti. Galatasaray bu mu?" diye konuştu.

DURSUN ÖZBEK'E SERT ELEŞTRİ
Dursun Özbek'in Galatasaray'daki kötü oyunun tek sorumlusunu olduğunu belirten Erman Toroğlu, "Galatasaraylı oyuncular mutsuz. Bunun tek bir sorumlusu var, başkan Dursun Özbek. Kupaları kucaklayıp koşan Dursun Özbek, şimdi durmuş. Kulüp başkanı Dursun, Galatasaray durmuş" ifadelerini kullandı.

Toroğlu ayrıca, Galatasaray yönetimi ile ilgili "Galatasaray'da Lazio'ya yenildikten sonra kahkaha atan yöneticiler var" ifadelerini kullanarak şok bir iddiayı gündeme taşıdı.