Erman Toroğlu'nun Sabah Gazetesi'ndeki yazısı şöyle;
 
"Önce şunu yazalım; Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar kötü hakem kararları şu ana kadar görmedim.
Ama bu kararlar iki tarafa da çok kötüydü! Ne faulden anlıyor, ne şarjdan... Futboldan nasibini almamış bir hakem, İskoç William Collum!
 
Galatasaray takımı tahminlerden daha iyi mücadele etti. İyi şeyler yaptı. Maç resmen bir ara "Rus Ruleti"ne döndü. Skor 4-1 de olabilirdi, 5-2 de ... 
 
Aslında Galatasaray dün gece altın buldu. Galatasaray'da sorunlar belli. Tedavi derseniz zor! Bakınız Umut'tan Galatasaray'a santrfor olmaz! Olcan'dan bu takıma fayda gelmez. Bunlardaki ısrarı anlamak mümkün değil. Eğer Galatasaray Yönetimi daha hâlâ 800 bin euro'ya, 1 milyon euro'ya oyuncu alıp bunların yerine oynatamıyorsa "Yuh olsun" onlara!
 
Bu tarz oyuncularla oynamak aslında Sneijder'in de Podolski'nin de marka değerlerini düşürüyor.
Galatasaray dua etsin kalesinde adam gibi kaleci var.
Hem kaleci hem de beyefendi.
Küstah, kabadayı, serseri değil.
Antipatik hiç değil! 
 
Dünya kupasından kaliteli 
Düşünebiliyor musunuz Benfica takımındaki Gaitan, Galatasaray takımında olsa maç yarım saat sonra Galatasaray lehine biterdi. Şampiyonlar Ligi 11 kişilik takımda bir veya iki kişinin eksikliğini kabul etmez. Oyundan atılmayı da kabul etmez.
Yani oyundan atılanı, kötü futbolcuyu da... Şampiyonlar Ligi bence Dünya Kupası'ndan daha kaliteli bir organizasyon.
Galatasaray'ın 52 bin kişilik stadı var.
 
Dün gece TT Arena'nın tribünlerinde yaklaşık 34 bin kişi vardı. Yani neredeyse 18 bin kişilik yer boş kaldı. Galatasaraylı taraftarlar sakın çıkıp da "Biz takımımızı çok seviyoruz. Onun arkasındayız" falan demesinler. Eyyam yapmış olurlar.
Sahte cümleler kurmuş olurlar.
 
Senin takımın gruptaki yerini belirleyecek en önemli maça çıkıyor ve sen takımının yanında olmuyorsun. Sonra da diyorsun ki "Ben taraftarım." Hadi canım siz de! "Siz süs biberi taraftarısınız." Bakınız bu maç için teknik, taktik yazmıyorum. Zaten yazılmaz.
 
11 kişi çıkarsın, çatır çatır mücadele edersin. Yenersin veya yenilirsin. Galatasaray dün gece mücadele etti. Ama şunu unutmasınlar Benfica karşısında Allah da onların fazlaca yanındaydı.
 
Bundan sonra iş ne olur? Onu artık Benfica düşünecek, Galatasaray değil!
Yazıma İskoç hakemle başlamıştım yine onunla bitireyim; Bu William Collum, maçlara hakem forması ile çıkacağına "kilt" (İskoç eteği) giyerek çıksa daha doğru yapardı!"