İşte duayen yorumcunun sözleri:

"G.SARAY NE ZAMAN KARIŞSA BAŞARILI..."

Galatasaray şampiyonluğa gidiyor… Tuhaftır Galatasaray ne zaman karışsa ya Avrupa'da başarılı oluyor ya da Türkiye'de… Galatasaray'ı tahrik ettikleri zaman da (mesela o meşhur yılın teknik adamları, yılın futbolcuları seçilmesi olayı) Fatih Terim bunlardan faydalanıp takımını ateşliyor.

"ADAM BAŞARILI VE NAMUSLU"

Adam başarılı ve namuslu. Nitekim ibra ediyorlar. Yani diyorlar ki; "Sen Galatasaray'ın parasını pulunu yemedin iyi işler yaptın aferin." Amma velakin ikinci kısma geliyoruz. İdari ibranın açıklaması şudur; en açık şekilde izah ediyorum… "Sen bizim etkili olan grubun dediklerini yapmazsan biz seni yollarız." Nitekim 48 konuşmacı ilerleyen saatlerde al takke ver külah Cengiz'i ibra etmiyorlar.

"ANADOLU ÇOCUĞU MU, MONŞERLER Mİ?"

Takım şampiyon olur, Türkiye Kupası'nı da kazanırsa gelecek paralar Galatasaray'daki bazı isimleri ve akrabaları iştahlandırır. Film hâlâ vizyonda… Beşiktaşlısı da Fenerbahçelisi de Trabzonsporlusu da keyifle izliyor. Hatta 'Yiyin lan birbirinizi' diyorlar. Bakalım filmin sonu nasıl bitecek. Bir Anadolu çocuğu mu kazanacak yoksa monşerler grubu mu?

"GİDENLERDEN DAHA FELAKET"

MHK bu sene ki Süper Lig'de görev alan listeyi seneye artıracakmış. Kötü bir karar değil. Hiç olmazsa alternatifleri çoğalır. Giden komiteye sallıyorlardı. Kendi yaptıkları hatalar gidenlerin hatalarından daha felaket oldu. Yalnız bir şey duyuyorum çok da merak ediyorum, bu ne zaman ve nasıl uygulanacak?