Hem Muslera’yı hem de Fatih Terim’i açıklamalarıyla ateşe attı.

"MUSLERA KALECİLİK YAPAMADI"

Katalan teknik adamın Uruguaylı kaleci hakkında söylediği sözler kulüp tercümanı tarafından sadece “Muslera durduramadı.” diye ifade edildi. Ancak Torrent: “Muslera kalesine gelen topların hiçbirinde başarılı olamadı. Üç kez kalesine top geldi. Üçünde de kaleciliğini gösteremedi.” dedi.

Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..." Ümit Karan: "Hakemlere mesaj gitti..."

MUSLERA İLE AYNI DİLİ KONUŞUYOR

Galatasaray’a geldiği günden beri pek çok şampiyonlukta direkt payı olan Muslera’nın kendisiyle aynı dili konuşan Torrent’e nasıl bir cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

GOMİS: "SENEYE DAHA İYİ OLACAĞIM"

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis, 3-2 mağlup oldukları Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Gomis, "Galatasaray hak ettiği konumdan uzak konumda. Bundan dolayı da üzgünüm. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Hem kendi adıma, hem takım arkadaşlarım adına. İki gol attım ama Galatasaray'ı hak ettiği yere taşımadı bu goller. Sivas 3 orta yaptı. 3'ü gol oldu. Son gol de şans faktörü." dedi.

Açıklamalarına devam eden tecrübeli golcü, "Sorumluluğu üzerime alıyorum. Galatasaray'da bir sembolüm ama bir önceki gelişimle, bu gelişim arasında fark var. Adapte olmam gerekti. Suudi Arabistan ile Türkiye ligi farklı. 7. golümü attım ama daha iyi olmam lazım. Seneye çok daha iyi Gomis görecekler." değerlendirmesinde bulundu.

(Fotospor)