Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum" Ali Ece: "Barış Alper Yılmaz'ı, Atiba'ya benzetiyorum"

Katalan teknik adam bir yandan Barcelona’nın avukatlarından yardım istedi. Diğer taraftan Guardiola’nın menajerlik şirketinin avukatlarından destek talep etti. Yetinmedi. City ve Bayern dönemlerinde bazı davalarda beraber çalıştığı avukatlara Galatasaray’ın kendisine yaptığı haksız fesih davasıyla ilgili bilgi verdi.

AYNISINI DAHA ÖNCE DE YAPTI

Torrent’in Flamengo’dan ayrlığı sürecinde yaşanan durumda FIFA'ya başvuru için Barcelona ve Guardiola’nın avukatları devreye girmişti. O dönemde Torrent, Rio ekibini masaya oturtup tazminatını son kuruşuna alana kadar 45 gün boyunca Brezilya’dan ayrılmadı. Hem tazminatının tamamını aldı. Hem de bu süreçte kaldığı otelde, kullandığı araca kadar tüm şahsi masraflarını da Flamengo’ya ödetti.

Mevcut durumda 2.1 milyon euro alacağı bulunan 59 yaşındaki hoca ve 4 yardımcısına, FIFA davasını kazanması halinde birkaç yıl içinde mahkeme masrafları ve faizle birlikte 2.1 milyon Euro'dan fazla ödeme yapılacak.

ERDEN TİMUR: "SADECE YÜZDE 5 İNDİRİM..."

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, sözleşmesi feshedilen teknik direktör Domenec Torrent'in ücretinde indirim yapmaması nedeniyle mahkemelik olarak ayrıldıklarını söyledi.

İtalyan sportif direktör Pasquale Sensibile'nin anlaşma yolunu seçtiğini aktaran Timur, "Torrent ile görüştüğümüzde indirim beklentimiz oldu. Sensibile indirim yaptı. Kendisiyle karşılıklı anlaşarak sulh yoluyla ilişkimizi sonlandırdık. Sayın Torrent sadece yüzde 5 indirim yapabileceğini söyledi. Onu da 'Hiç yapmadım.' dememek için yaptı. Biz de 'İndirim olursa ödemesini yaparız. Yoksa dava yoluyla olur.' dedik. Torrent'te böyle bir sonuçlandırma oldu." diye konuştu.

FIFA'nın davalarda genelde futbolcu ve teknik adamlardan yana tavır aldığının hatırlatılması üzerine Timur, "Davanın neticesinde en son gelinebilecek nokta bugün Sayın Torrent'in istediği şey. Bugün evet dersek, dava ne kadar sürecekse sonunda gelinebilecek nokta. Biz de kendi haklı taraflarımızı ortaya koyuyoruz. Bu bir tercihtir. Gelecek yılda çalışacağı parayı alacak ama çalışmayarak alınmış bir ücret olduğu için indirim istedik. Olumsuz olduğunda hayatımızda çok şey değişmeyecek." açıklamasını yaptı.

(Fotomaç)