Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası göreve getirilen Domenec Torrent, 4 lig maçında 3 mağlubiyet, bir beraberlik aldı. Kendini henüz başlangıçta kaosun içerisinde bulan İspanyol hoca, üzerine 4 maçta istenilen sonuçları alamayınca dolayısıyla ayrılık baskısını da erken hissetmeye başladı. 

"Aklımızda ayrılık yok"

Sürecin belki de en masumu olan Torrent'in fişek hızıyla tazminatı konuşulmaya başlandı. Görüştüğüm yöneticiler, "Torrent'in sözleşmesinde bir tazminat maddesi yok. Şimdi böyle söylüyoruz diye sanki kafamızda ayrılık var gibi düşünülmesin ayrılık zaten aklımızda değil ama konuşulan rakamlar Torrent'in ücretinin yanından geçmiyor. Tüm personelin ücretini toplasanız ancak bu rakamlara ulaşabiliyor" diyor.

Şahsi fikrimse camia bir olumsuz sonucu daha kaldırmaz. O yüzden Kayserispor maçı çok kritik. 

Gülmekten zarar gelmez

Tabii ki her eylemin yeri ve zamanı vardır. Her yerde, her zaman, her eylem yapılmaz. Ama Burak Elmas'ın, Torrent ile konuşurken gülümsemesinde ne olabilir... Bu insanların icraatlarını, tercihlerini eleştiririz; eleştirelim ama bu şekilde en dar açıdan da vurmak doğru olmuyor. Ne yapsın insanlar zaten sıkıntılı bir süreçten geçerken sürekli somurtsunlar mı? 

Riva konusu

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetimi dün üyelerle bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Özellikle Ajansspor'un haberinden sonra gündeme gelen Riva'nın ikinci, üçüncü etap gelirlerinin kırdırtılması toplantıda da konuşulmuş. Yönetimin bu girişimden vazgeçtiğini söylemiştik. Başkan da böyle bir durum olursa zaten konuyu genel kurula getireceklerini ifade etmiş. Riva konusu Galatasaray ve üyeler için çok mühim. Yönetimin bu saatten sonra herhangi bir hata yapacağını düşünmüyorum.

(Ajansspor / Burhan Can Terzi)