Spor camiası Domenec Torrent’e adeta süre biçiyor Her maçtan sonra Katalan teknik adamın gönderileceği konuşuluyor. Burak Elmas ve yönetimin kafasındakileri kimse bilmiyor. Ancak Katalan teknik adamın görevi bırakıp gitmeye niyeti yok.

GELECEK SEZON TÜRKÇE RÖPORTAJ VERMEK İSTİYOR

Torrent son olarak kendisine Türkçe öğretmeni tuttu. Türkçe öğrenmeye başladı. Guardiola’nın Bayern Munih'in başına geçtiği gün ilk röportajını Almanca vermesi gibi Torrent’in amacı da gelecek sezonun ilk röportajını Türkçe vermek. 

Her fırsatta çalıştığı ülkenin dilini bilmenin teknik adam ve futbolcu için çok önemli olduğunun altını çizen Torrent’in yaklaşık 10 yıldır Türkiye’de kalan Muslera’nın hala İspanyolca röportaj vermesine de çok şaşırdığı bildirildi. 

La Liga'da futbolcular TV’lerde ancak İspanyolca biliyorlarsa röportaj verebiliyorlar. Aksi taktirde röportaj yapamıyorlar.

YENİ SPORTİF DİREKTÖRDEN İLK AÇIKLAMA

Galatasaray'ın yeni sportif direktörü Pasquela Sensibile açıklamalarda bulundu.

İtalyan futbol adamı, ortak bir amaç için hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Sensibile'nin açıklamaları şu şekilde:

"Burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Galatasaray'ın çok önemli bir tarihi var. Bu benim için çok güzel bir fırsat ve gurur verici. Hepimiz ortak bir amaç için çalışacağız. Bunun içinde biz varız, yöneticilerimiz, sportif ekibimiz ve taraftarımız var. İçerisinde bulunduğumuz durumu hep beraber düzelteceğiz. Herkese şimdiden teşekkür ediyorum."

(Fotomaç)