Timurlenk'in yazısı şöyle:

Galatasaray'ın son 4 maçını kazanamamış ve kalesinde 13 gol görmüş Konyaspor kadrosundan daha az kaliteli olduğunu kimse iddia edemez.

Galatasaray orta sahasında kim olursa olsun üç pası bir arada yapamayan futbolcularla oyunu rakip sahaya inandırıcı bir şekilde yıkamazsınız. Tüm maç boyunca Kerem'in çaresizce yaptığı cılız vuruşları izledi Galatasaray taraftarı.

Torrent'in bu puan kayıplarıyla bir alakası yok. Kendisi İspanya 2. Ligi'nden bile teklif almayan ve evinde maç izleyen bir futbol adamıydı. Bu sonuçların kimle alakası var derseniz elbette ki Galatasaray Başkanı ve yönetim ile alakası var. Ama acı gerçek şu ki onların da futbolla alakası yok.

Ahmet Çakar: "Mahalle topçuları gibi"

Galatasaray, taraftarına acı vermeye, kan kusturmaya devam ediyor. Son derece şahsiyetsiz bir futbol. Galatasaray'ın tüm oyuncularına bakıyoruz, üzerlerindeki forma sarı kırmızı olmasa mahalle takımı topçuları gibi oynuyorlar. Bir ilk yarı var ki evlere şenlik. Bu kadar basit top kaybı ve çıkarken yapılan top kayıpları bir Süper Lig takımının yapacağı cinsten değil. Konyaspor art arda gollerle maça başladı. İki kafa golü, yani diğer bir deyimle Galatasaray, ilk 20 dakikada 2-0 mağlup duruma düştü ama istatistiklere bakın Galatasaray'dan kaç oyuncu sarı kart görmüş. Sıfır… Bu şu demek; mağlup olsak da kazansak da hırsa gerek yok, zaten kenardaki hocamız da aynı, başkan deseniz tecrübesiz bir genç, kısaca Galatasaray babalarının çiftliği.

(Sabah)