Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent karşılaşmanın ardından beIN Sports'a verdiği demeçte sonucun oyunu yansıtmadığını söyledi.

Torrent, dengeli bir oyun olduğunu vurgulayarak, "Sahada bence çok dengeli bir maç vardı. Sonuç sahadaki oyunu net bir şekilde yansıtmıyor. Son saniyede bir gol yedik ilk yarıda." dedi.

Gaziantep'in kazandığı penaltıyı eleştiren Torrent, "Çok saçma bir penaltıydı. Neden penaltıydı anlayamıyorum. Bafe'nin beraberlik getirme şansı olan bir pozisyon vardı, maçı beraberliğe getirmek farklı bir yere götürebilirdi. Ancak golü kaçırdık ve rakip bir gol daha buldu. Futbol adil bir oyun değil." diye konuştu.

"GOMIS SAYESİNDE 3 POZİSYON YAKALADIK"

Torrent, "Gomis'in yavaş kaldığı" yönündeki sorusuna, "Yavaş kaldı diyorsunuz ama Gomis sayesinde 3 gol fırsatıyla karşılaştık. O zaman 2-2 olsaydı bu düşünüce de değişirdi muhtemelen ama Gomis'in bir şeyi varsa o da gol. Bende tam tersini düşünüyorum. Skor 2-1 iken değiştirseydik başka bir net forvet koysaydık 'golcü oyuncuyu neden oyundan aldınız?' diye bir soru da gelebilirdi. Üç tane gol atabilecekti onları atamadı ama kötü olduğunu söyleyemeyiz. (Gomis) ceza sahası içerisinde rakip için sürekli tehdit. Gole sahip olan oyuncularla devam etmekte her zaman fayda var ve bu takımda Gomis bunlardan bir tanesi. Eğer 2-2 olsaydı farklı bir şey düşünebilirdik ama olmadığı için düşünmedim." yanıtını verdi.

"YAPMAMIZ GEREKEN ÇOK İŞ VAR"

Bir gazetecinin "Galatasaray'ın deplasman ve iç sahada farklı oynadığı" yönündeki sorusuna, şu cevabı verdi:

"Dinlenme gerçekten çok işimize yarayacak çünkü buna çok ihtiyacımız var. Hepimizin üzerinde bir yorgunluk var. Bugün iki golü karşı takım duran toptan attı. Elimdeki bilgileri göre Avrupa'da en çok penaltı atılan liglerden bir tanesi bu. İlk yarının son saniyesinde duran toptan gol attılar onun dışında ikinci yarıda top dışarı çıktı pozisyon bitti dedik o sırada hakem penaltı çaldı. Bizde kaygılıyız. İstanbul'da oynayan Galatasaray ile deplasmanda oynayan Galatasaray aynı değil. Şu anda kalan 8 maç için herkesin iyiliği için bunu düzeltmemiz lazım. Bu seneyi de Süper Lig'de en yüksek gelebileceğimiz noktada bitirmemiz ve önümüzdeki sene farklı bir sene olacak zaten onu o zaman düşüneceğiz. Şu ankini en iyi şekilde bitirmemiz lazım halen yapmamız gereken çok iş var. Eğer Beşiktaş ve Barcelona'ya karşı bu kadar yüksek konsantrasyonda oynayabiliyorsa takım Türk liginde de yapmalı ve yapmak zorunda."

(Sporx)