Kendisine 59 yaşındaki hocayla yollarını ayırmak istediklerini söyledi. Ancak Katalan menajer adeta bu konuşmayı ciddiye almadı.

Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım" Okan Buruk'tan futbolculara ikaz: "Aynısını yaşamayalım"

Kerem Aktürkoğlu’nun durumunu sordu. Galatasaray’ın istediği rakamı öğrenmek istediğini yıldız oyuncuyu La Liga’dan bir takıma götürebileceğini söyledi.Yetinmedi. Daha önce adı defalarca Trabzonspor’la anılan Tello’nun sözleşmesinin sezon sonunda biteceğini hatırlattı. Galatasaray’a transferi için yardımcı olabileceği bilgisini verdi. Konuşma sırasında Torrent’le ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı olmadı.

1 YIL DAHA BURDAYIM

Galatasaray'daki geleceği tartışılan teknik direktör Domenec Torrent, görevden alınma iddiaları ve tazminat konusuyla ilgili "İstanbul'da çok mutluyum. Daha da mutlu olduğum şey Galatasaray'da çalışmak. Ben şanslıyım çünkü Twitter'a, Instagram'a bakmam. Başkanla bir görüşme yaptık ama takımın durumu hakkında konuştuk. Dışarıda yazılan şeyler hakkında bir görüşme geçmedi. Kalan 2 maçta, mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir senemiz daha var Galatasaray'da. Onun üzerine konuşmalar yaptık" dedi.

TAZMİNATI CAN SIKIYOR

Galatasaray ile gelecek sezonun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Torrent’in sözleşme detayları önceki akşam Spor Gecesi Digital’de yayınlandı. Buna göre Galatasaray, 59 yaşındaki teknik adamın biletini keserse, 2 milyon 160 bin euro ödemek durumunda kalacak.

(Takvim)