Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşma öncesi tribünde olay çıktı. Karşılaşmayı Galatasaray formasıyla izlemeye gelen bir taraftara Trabzon tribünleri büyük tepki gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar bununla kalmadı Galatasaray formasını yaktılar.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi Avni Aker tribünlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Bir Galatasaray taraftarı formasıyla maçı izlemek için tribünlere geldi. Maraton tribününde yaşanan olayla bordo mavili taraftarlar Galatasaray forması ile gelen kişiye önce tepki gösterdi. Daha sonra formasını çıkardılar ve ateşe verdiler.

Maçın sonlarına doğru zıvanadan çıktılar

Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma, yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edildi.

Fenerbahçe'nin 4-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın sonlarına doğru Onur Recep Kıvrak'ın bulunduğu kalenin arkasında bulanan tribündeki taraftarlar, önce tel örgülerin olduğu direği kırdı. Örgülerin sökülmesi üzerine sahaya yabancı maddeler atan taraftarlardan birkaçı güvenlik görevlilerine rağmen sahaya girdi. 



Taraftar ilave yardımcı hakemi dövdü

Bir taraftar, karşılaşmanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a saldırdı. Bordo-mavili taraftar yere düşürdüğü Bayarslan'a vurmaya başladı. Daha sonra güvenlik görevlileri, bu taraftarı yakalayarak gözaltına aldı. 



Güvenlik güçleri saha kenarında önlemlerini sürdürürken bir taraftar da skorboardın üzerine çıkarak Fenerbahçe bayrağını indirdi, yerine Trabzonspor atkısını astı.

TFF: Maç tatil edildi
Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, karşılaşmanın hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildiği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. hafta müsabakası 89. dakikada, maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan'a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir."