Galatasaray'ın eski kaptanlarından ve yardımcı antrenörlerinden Erdal Keser, Galatasaray Sportif AŞ'de uluslararası baş scout (International Chief Scout) olarak göreve başladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Erdal Keser'in teknik direktör Fatih Terim'e bağlı olarak, uluslararası liglerin takibini sağlamak, oyuncu ve maç izleme organizasyonlarını planlamak üzere, Galatasaray Sportif AŞ'de uluslararası baş scout olarak göreve başladığı bildirildi. Uzun süre Milli takımlar için Avrupa'da forma giyen Türk oyuncuları takip eden Erdal Keser'e yeni görevinde başarılar dilendi.

Erdal Keser kimdir?

Erdal Keser, 1980-84 yılları arasında Almanya'nın güçlü ekiplerinden Borussia Dortmund'da forma giydi. 1984-85 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Keser, 1986 yılında tekrar Almanya'ya döndü. 1986-87 sezonunu Borussia Dortmund, 1987-88 sezonunu ise Sarıyer'de geçiren Erdal Keser, 1988 yılında tekrar Galatasaray'a transfer oldu.

Cüneyt Tanman'ın futbola veda etmesinin ardından Galatasaray'da kaptanlık görevine getirilen Erdal Keser, 1994 yılında profesyonel futbolu bıraktı. 2005-2007 yılları arasında iki sezon Galatasaray'da Erik Gerets'in yardımcılığını yapan Erdal Keser, uzun süre Milli takımlar için Avrupa'da forma giyen Türk oyuncuları takip etti.

Skorer

youbets.org