Çizmenin başarılı ekibi Juventus'un Uruguaylı savunma oyuncusu Martin Caceres'in menajeri Fonseca, itirafta bulıundu. Fonceda Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncuyu istediğini öne sürdü ve bu transferin bir kez daha olmadığının altını çizdi.

BİR TÜRLÜ OLMADI 


Daha önce Fatih Terim döneminde çektiğimiz savunma sıkıntısı nedeniyle istediğimiz Uruguaylı savunma oyuncusunun geçtiğimiz transfer döneminde takımımız tarafından tekrar istendiği menajeri tarafından öne sürüldü. Galatasaray yönetimi Fatih Terim döneminde başarılı oyuncuyla temas kurmuş ancak ekonomik sebepler nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Ayrıca Caceres sarı-kırmızılı ekibimiz tarafından Barcelona'da oynadığı dönemlerde Rijkaard'ın isteği üzerine yine istenmişti. 

PRANDELLİ DE İSTEDİ

Martin Caceres son olarak İtalya Ligi'ni iyi tanıyan yeni hocamız Prandelli tarafından da istendi. Menajeri Fonseca Uruguaylı oyuncunun sarı-kırmızılı ekip tarafından bir yıl süreyle satın alma opsiyonu ile beraber kiralanmak istendiğini dile getirdi. Teklifimiz önceki teklife göre istenilen rakama daha uygun olsada çizme ekibinin yeni hocası Allegri bu teklifin reddedilmesi gerektiği cevabının yönetimine iletti.

HABER: Bünyamin Mert Bürtek