Süper Lig’e milli aranın girmesinin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi. Takımın forvet hattındaki isimleri, Burak Yılmaz ve Umut Bulut’un istikrarlı bir görüntü sergilememesinin ardından hücum hattına yeni bir takviye yapmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, transferi Ocak ayında bitirmeye kilitlendi.

Bu doğrultuda geçen sezondan beri kulübün takibinde bulunan Oumar Niasse için temaslara tekrar başlayan Galatasaraylı idarecilerin Lokomotiv Moskova’lı yıldızın, Beşiktaş maçının ardından, “Hamza Hamzaoğlu’yla tekrar çalışabilirim” açıklamasının ardından Senegalli futbolcu konusunda girişimlerini hızlandırdığı öğrenildi.

Muhammet Demir için takas formülü

Lokomotiv Moskova formasıyla bu sezon başarılı bir görüntü sergileyen Niasse’ın maliyetinin artması sebebiyle yönetimin forvet transferi konusunda bu isme ek olarak Muhammet Demir’i de listesinde tuttuğu bildirildi. Gaziantepsporlu genç futbolcu için kulübüyle nabız yoklayan Sarı-Kırmızılılar’ın bu oyuncu için kadroda fazla şans bulamayan Tarık Çamdal ve Koray Günter’i takasta kullanmayı hedeflediği ifade edildi.

Son aday Campbell

Forvet transferi konusunda son olarak kulübe menacerler aracılığıyla önerilen Premier Lig ekibi Arsenal’in Kosta Rikalı futbolcusu Joel Campbell’ı da gündemine alan Cim Bom’un 23 yaşındaki futbolcuyu kiralık formülüyle renklerine bağlayabileceği iddia edildi. Son 4 sezonu, Lorient, Real Betis, Olympiakos ve Villareal’de kiralık olarak geçiren genç yıldızın, Ada ekibinde forma şansı bulamamasını değerlendirmek isteyen idarecilerin bu isim için Ocak ayı öncesinde resmi temaslarda bulunabileceği konuşuluyor.