Son iki sezonda yaşanan büyük başarılara rağmen Fatih Terim ve yönetim arasındaki krizlerle sık sık gündeme gelen Galatasaray'da sular yeniden hareketlenmeye başladı!.. Dün yeni sezona start veren Sarı-Kırmızılılar'da Terim birkez daha iş başını sıkıntılı yaptı.

Başkan Ünal Aysal ve yöneticilerden yapılan açıklamalara rağmen transferler bu kez de yeni sezon hazırlıklarına yetişmedi. Yabancı kontenjanında yaşanan sıkıntı nedeniyle Jefferson Farfan ve sol bek transferinde henüz mutlu sona ulaşamayan yönetim, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Felipe Melo ve Umut Bulut'un bonservislerini de alamadı.

Yaşanan bu sıkıntılar nedeniyle Fatih Terim de yeni sezon öncesi takım planlamasını yapamıyor. Fenomenbet Tecrübeli teknik adamın bu hafta içinde Başkan Ünal Aysal'la yeniden bir araya geleceği ve yeni transferlerin kısa süre içinde takıma katılmasını isteyeceği belirlendi. Şu ana kadar sadece Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç'ı kadroya katan yönetimin Futbol Federasyonu'ndan beklenen müjde gelmesi halinde 10 gün içinde Farfan, Felipe Melo, Umut ve sol bek transferini bitireceği gelen bilgiler arasında.

BÜLENT TULUN ALMANYA YOLCUSU!

G.Saray yönetiminin 8 Temmuz'da İngiltere'de başlayacak kampa tüm transferleri yetiştirmeyi hedeflediği gelen bilgiler arasında... İdari Koordinatör Bülent Tulun'un birkaç gün içinde Almanya'ya giderek Farfan için Schalke ile masaya oturması bekleniyor. G.Saray son olarak Almanlar'a 7.5 milyon Euro teklif etmişti.