Ara transfere yönelik çalışmalarının sürdüğünü belirten Fatih İşbecer, ilk 11'de direkt oynayacak ya da ilk 11'e ciddi aday olacak genç oyuncular baktıklarını ifade etti. Türkiye'de transfer çalışmalarının tribünlere yönelik yapıldığını belirten İşbecer, "Galatasaray, artık finansal açıdan bunlara dikkat etmek zorunda. İyi bir oyuncu bulursak, ona göre para vereceğiz. Transfer için her durumda nokta atışı yapılması tercih edilecek" diye konuştu.

"AYAĞIMIZI YORGANIMIZA GÖRE UZATMAMIŞIZ"

UEFA Finansal Fair Play kurallarına uyum sağlayabilmek için yoğun bir mesai harcadıklarına dikkat çeken İşbecer, "Maalesef geçmişte bu konu, Türkiye'deki tüm kulüplerde olduğu gibi Galatasaray'da da ihmal edilmiş. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmamışız. Bizim buradaki en büyük amacımız, UEFA'yla yaşanabilecek problemi ortaya çıkmadan yok etmek veya en az zararla bu süreci atlatmaya çalışmak" dedi.
UEFA ile finansal konularla ilgili sürdürdükleri temasların devam ettiğini aktaran Fatih İşbecer, aralık ayındaki toplantıda UEFA yetkilileriyle bir araya gelerek yaptıkları finansal iyileşmeleri aktaracaklarını söyledi.

"ASTANA'DAN 3 PUAN ALMALIYDIK"

Şampiyonlar Ligi'ndeki grupları hakkında da konuşan İşbecer, "Astana'dan 3 puan almalıydık. Atletico Madrid'le belki berabere kalabilirdik. Artık Benfica'yı yenerek, Avrupa'da da ibreyi ligde olduğu gibi yukarı çevirmek istiyoruz" diye konuştu. 
Ntvspor son dakika haberleri artık cebinde...