Premier League ekiplerinden Watford'da bu sezon süre almakta zorlanan golcü oyuncu Stefano Okaka hakkında menajerinden önemli açıklamalar geldi.

Ocak ayında kadrosuna en az 1 forvet takviyesi yapması beklenen Galatasaray'ın da gündeminde olan Okaka hakkında konuşan menajerliğini yapan ağabeyi Carlo Okaka, sarı-kırmızılı takımın ilgisini doğruladı.

İtalyan basınına konuşan Carlo Okaka, ''Sezon başında Galatasaray, Fulham ve Sevilla'dan teklif aldık. Hatta biriyle anlaşmaya çok yakından ancak yeterli zaman olmadığı için transferi sonlandıramadık. Ocak ayında çözüm bulmak için daha erken davranacağız. Kardeşim (Okaka) merkezinde olacağı bir projede yer almak istiyor. Bu konuda çok net. Oynayacağı ve yardımcı olacağı bir takıma gitmek istiyor'' ifadelerini kullandı.

SADECE 16 MAÇ! OCAK'TA AYRILIK YAŞANACAK

Henüz 29 yaşında olan Stefano Okaka son iki sezonda Watford formasıyla Premier League'de sadece 16 maçta şans buldu. Watford Teknik Direktörü Javi Garcia, İtalyan golcüyü ideal planlarında düşünmediği için Ocak ayında bir ayrılık yaşanması bekleniyor.