Teknik direktör Fatih Terim, takımında genç futbolcuları görmek istediğini her açıklamasında dile getiriyor. Son olarak Bursaspor'dan Ali Akman ve Batuhan Kör'ü takip eden Sarı-kırmızılılar, sezon sonu için bir transferi de şimdiden bitirdi.

Aslan, Eskişehirspor ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 22 yaşındaki Mehmet Özcan'ı kadrosuna kattı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Basın Muhabiri Akif Mert, şu sözleri kullandı: ''Oyuncu sezon sonu bedelsiz olarak Galatasaray'a gidecek. Menajerinin Galatasaray ile söz kestiği zaten biliniyor. Yetiştirme bedelinin de yarısını Eskişehirspor yarısını Adana Gençlerbirliği alacak.'' dedi. Uzun zamandır Mehmet Özcan'ı takip eden Galatasaray, genç futbolcuya sezon sonunda bonservis ödemeden transfer edecek.

MEHMET ÖZCAN KİMDİR?

Mehmet Özcan, 10 Ağustos 1998'de Adana doğdu. Genç futbolcu, başta önlibero olmak üzere merkez orta saha pozisyonunda da forma giyebiliyor. Türkiye U21 Milli Takımı formasını 1 kez giyen Mehmet Özcan, futbol eğitimini memleketinde aldı. Adana Gençlerbirliği altyapısında başladığı futbola, 2016'da Eskişehir U19 ve 2017'de Eskişehir A takımı ile devam etti.

GsGazete.com