Transferde rotasını PAOK'un yıldızı Garry Rodrigues'e kıran Galatasaray, "Satmadan oyuncu almamayız ve 5 milyon euro isteriz" resti sonrasında bu transferde kısa süreli beklemeye geçmişti.

Lukas Podolski ve Bruma'nın ayrılma ihtimali, Yasin Öztekin'in kadro dışı bırakılmasının ardından güç kaybedecek olan Galatasaray, Garry Rodrigues transferi için artık gün sayıyor. Yunan basınında 3.5 milyon euroluk son teklifini yapıldığı yazıldı. Galatasaray'ın Riekerink'in de onay verdiği bu transferi kısa sürede noktalamasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray'ın gündemindeki Garry Rodrigues, PAOK'un Pazar günü Giannina ile ligde oynayacağı maçın kadrosuna da alınmadı.

"ARTIK SATIN GİTSİN"

Rodrigues'in resti sonrası PAOK teknik direktörü de ayrılık ihtimalini masaya koyarken; PAOK taraftarı da yıldız oyuncunun ayrılmasının en doğru karar olacağını bildirdi.

Yunanistan'da yapılan ankette PAOK taraftarlarına Rodrigues konusunda ne yapılması gerektiği soruldu. Yapılan oylamada Rodrigues'in Galatasaray'a satılması ve yerine eski oyuncuları Vierinha'nın getirilmesi sonucu çıktı. Yüzde 24'lük bir kısım ise Rodrigues'in kesinlikle takımda kalması gerektiğini iletti.

HOCASINDAN AÇIKLAMA: "İSTEMEYEN GİDER"

PAOK Teknik Direktörü Vladimir Ivic, Cape Verdeli kanat oyuncusu Garry Rodrigues hakkında gelen soruya, "Kim ne isterse istesin, takım olarak kalacağız. Ben burada olmak istemeyen oyuncuları, takımın bir oyuncusu olarak görmüyorum. Artık takımda değil. Burada, fark yaratmak isteyen oyuncularla çalışıyoruz" ifadelerini kullanarak oyuncusuna rest çekmişti.

"SNEIJDER İLE OYNAYACAĞIM"

Galatasaray ile anlaşan Garry Rodrigues de kulübüne, "Bırakın beni. Sneijder ile oynamak, bir daha yakalayamayacağım bir fırsat. Ben Galatasaray'ın teklifini kabul ettim" sözleriyle ayrılmak istediğini iletti.

ROTTERDAM DOĞUMLU

Garry Rodrigues; Kuyt ve van Persie gibi Rotterdam doğumlu. Tam bir futbol gezgini. Levski'ye 300 bin, Elche'ye 600 bin euro'ya transfer olmuştu. 3.5 milyon euro'ya nazlanan PAOK, oyuncuyu bedavaya aldı.

BİR MARADONA DEĞİL

G.Saray'ın Rodrigues'i ısrarla istemesi PAOK'u takip eden Sport FM'den Vaios Tsoutsikas'ı şaşırttı. Tsoutsikas, "İyi bir oyuncu kabul ama süper değil. Türkiye'de kendisine bir Pele-Maradona havası yaratılmış" dedi.