Tarık Çamdal'ın gelişiyle birlikte yerli kontenjanında rahat bir nefes alan Galatasaray, Dzemaili ile orta sahada Selçuk ile Melo'yu dinlendirme şansı bulabilecek. Hücumun her bölgesinde görev alabilen Goran Pandev'in ise Prandelli'nin jokeri olması bekleniyor. 

Yeni transferlerle birlikte Galatasaray'ın saha dizilişinde de değişikliklere gitmesi bekleniyor. Savunmanın iki kanadını oluşturan Veysel Sarı ve ALex Telles ikilisinden biri Tarık Çamdal'ın durumuna göre yedek kulübesine gidecek. Savunmada Chedjou ve Semih'in performansından memnun olan Prandelli'nin Veysel'i savunmanın sağında Tarık Çamdal'ı ise formsuz Alex Telles'in yerine solda sahaya sürmesi bekleniyor. 

İsviçreli Dzemaili'nin gelişi Prandelli'ye üçlü orta saha alternatifini de sağlayacak. Selçuk İnan, Felipe Melo ve Sneijder'den oluşan üçlü orta sayaha duruma göre Dzemaili'nin kulübeden gelmesiyle alternatif olacak.

Pandev hazır durumda

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada çalışmalarını sürdüren Sarı - Kırmızılılar'da teknik direktör Cesare Prandelli, milli görevi bulunmayan Pandev ile özel olarak ilgileniyor. Makedon oyuncuyu bir an önce takıma kazandırmayı hedefleyen İtalyan teknik adam, antrenman maçlarıyla Pandev'in durumunu izliyor. Pandev de attığı gollerle hazır olduğunu mesajını veriyor. 

Bu arada Sarı - Kırmızılılar Şampiyonlar Ligi mücadele edeceği kadroyu UEFA'ya bildirdi. Prandelli'nin Gökhan Zan'a kadroda yer vermesi dikkat çekerken Koray Günter ve Umut Gündoğan listenin dışında kaldı. 

Muhtemel kadrolar

Süper Lig: Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Tarık, Melo, Selçuk, Sneijder, Olcan, Pandev, Burak

Şampiyonlar Ligi: Muslera, Tarık, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Selçuk, Dzemaili, Sneijder, Pandev, Burak

Sakatlık veya cezalı oyuncu durumuna göre Bruma da ilk 11 için en önemli adaylar arasında yer alıyor.