Divan Kurulu üyeleri; Cicaldau transferinden sonra Craiova Başkanı Rotaru’nun yaptığı, “Galatasaray’la 3.5 milyon euro’ya anlaştık. Ancak Victor Becali’nin araya girmesinden sonra rakam 6.5 milyon euro’ya yükseldi. İlk etapta belirlenen meblağ 650 bin euro’ydu. Ancak yine Becali’nin devreye girmesiyle rakam 1 milyon euro’nun üzerine çıktı.” açıklamalarının araştırılmasını istiyor. Hatta soruşturma komisyonu kurulmasını öneriyor.

Üyeler ayrıca Morutan transferi için Galatasaray’ın KAP’a yaptığı 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödendiği açıklaması ile Romanya’dan gelen farklı iddiaların masaya yatırılmasını istiyor.

FCSB Başkanı Becali’nin “5.7 milyon euro alacağız" sözleri ise menajer Victor Becali’nin, “Becali, Morutan’dan bahsettiği rakamın daha üzerinde kazanacak.” sözlerinin ne anlama geldiğinin Başkan Burak Elmas tarafından kamuoyuna ifade edilmesi bekleniyor.

Morutan'ın menajeri: "Hiçbir yere gitmeyecek"

Galatasaray'a transfer olduktan sonra hızlı başlayan ancak son haftalarda rotasyonda fazla şans bulamayan Olimpiu Morutan için menajeri Florin Vulturar'dan açıklama geldi.

Oyuncunun kiralık ayrılacağı iddialarının doğru olmadığını söyleyen Vulturar, "Morutan'ın Galatasaray'dan ayrılması gündemde değil, kiralık olsa bile ayrılmayacak. Türkiye'de hiçbir dayanağı olmayan bilgiler var. Kimse bana ya da oyuncuya böyle bir şey söylemedi. Kulüpteki herkes ondan çok memnun." dedi.

(Fotomaç)